CFK REKRYTERING

KUNDCASE

CFK rekryterar ny Projektutvecklingschef

FO Peterson och Söner; det gamla anrika göteborgska entreprenadföretaget som ”tog med sig totalentreprenaden till Europa” , arbetar på att vidareutveckla sin projektsutveckling med ny ansvarig Projektchef.

I detta arbete var det naturligt att CFK skulle rekrytera nyckelpersonen för att vidareutveckla verksamheten.

Resultatet blev en av Skanskas topptalanger till rollen som projektutvecklingschef. Fredrik Kjelstrup, ansvarig rekryteringskonsult är mycket glad och stolt över denna framgång och tror att Lisa Wiklund kommer att tillföra ett stort värde till företaget.

”Jag trivdes egentligen fantastiskt bra hos min förra arbetsgivare där jag arbetat i 12 år. Men successivt började ändå en känsla av att vilja testa något nytt växa fram. Fredrik tipsade om möjligheten att få arbeta med projektutveckling som projektchef på FO Peterson. Efter några möten med nyckelpersoner i organisationen så kändes bytet självklart. Fredrik är lyhörd och det känns värdefullt att man kan föra en ärlig dialog kring alla tankar och funderingar som dyker upp i samband med att man byter jobb. 
Det ska bli spännande att ta sig an utmaningen i en ny roll och på ett nytt företag. Förutom att alla jag träffat på FO Peterson verkar väldigt trevliga så fastnade jag för att projektchefsrollen breda karaktär. Att både få arbeta med projektutveckling och hela livscykel för projekten passar mig perfekt. Jag ser fram emot att lära känna alla nya medarbetare på FO Peterson och jag tror och hoppas att vi kan lära oss mycket av varandra framöver”

Lisa Wiklund
tillträdande Projektchef, FO. P,

SE ÄVEN KUNDCASE FRÅN