CFK REKRYTERING

KUNDCASE

CFK har levererat 75% av Järngrindens Projektavdelning

Järngrinden är ett fastighetsutvecklingsbolag med fokus på västkusten, från början Wästbyggs utvecklingsavdelning som ägs och drivs av Patrik Ivarsson som är en av “the top real estate developers”.

“Järngrinden är en väldigt proffsig organisation som har möjlighet att attrahera de bästa kandidaterna inom fastighetsutveckling, på sitt personliga och genuina sätt med branschens snyggaste kontor är de en fröjd att samarbeta med” Fredrik Kjelstrup CFK.

”Vi är glada att kunna summera ytterligare en lyckad rekrytering med hjälp av CFK Rekrytering. Fredriks breda kontaktnät, strukturerade och effektiva arbete har återigen resulterat i ett brett urval av kompetenta kandidater vilket ökar sannolikheten för att hitta den personen vi söker. Vi ser fram emot att välkomna Magdalena som vår nya medarbetare och är övertygade om att hon kommer vara en viktig resurs på Järngrinden framöver”

Tobias Johannesson
Vvd, Järngrinden

I november blev jag kontaktad av Fredrik om en tjänst som Projektansvarig på Järngrinden. Som det var då så trivdes jag väldigt bra i min roll som projektchef på förra företaget och hade inga planer på att göra något annat. Efter ett par träffar med Fredrik och Järngrinden började jag däremot känna att det ändå fanns något lockande som jag gärna skulle vilja testa efter 18 år på entreprenadsidan. Fredrik var en stor bidragande orsak till att det hela gick så smidigt och var en bra länk mellan mig och Järngrinden. Har nu varit här i några veckor och jag känner att jag har tagit rätt beslut. Järngrinden är ett spännande bolag där mycket händer, en liten dynamisk organisation med härliga människor! Ser fram emot att ta mig an de nya utmaningarna och utvecklas i min roll här på Järngrinden.”

Magdalena  Åkesson
Projektansvarig, Järngrinden

SE ÄVEN KUNDCASE FRÅN