CFK REKRYTERING

KUNDCASE

 D Office Arkitekter expanderar

Vi på D OFFICE arkitekter tog hjälp av CFK för att rekrytera en handläggande byggnadsingenjör till vårt kontor i Göteborg.

CFK visade stor förståelse och lyhördhet för våra unika behov. De arbetade aktivt och engagerat genom hela processen och lyckades, trots högt ställda krav, hitta en perfekt kandidat för oss. Vi är särskilt tacksamma för deras stora engagemang genom hela processen, från kandidatprofil till avtalsskrivning med vår nya medarbetare Nazgin Mohammed.

Julia Kodeda D Office

”Jag ser rekryteringen som en dörr till nya utmaningar och nya spännande projekt.
Jag är övertygad om att tillsammans med D-office arkitekter kommer vi projektera genomförbara och hållbara projekt i alla dess former. Detta är också en möjlighet till nystart i min karriär med nya kollegor och möjlighet till nya kontakter i branschen” 

Nazgin Mohammed

”Rekryteringen har varit en möjlighet för oss på D OFFICE att snabbt stärka upp vårt team för att möta en stor efterfrågan från våra kunder.
Vi är specialiserade på verksamhetslokaler och samhällsfastigheter, något som Nazgin har stor erfarenhet av. För D OFFICE innebär rekryteringen att vi kan utöka vår uppdragsbas, och samtidigt vidareutveckla vår BIM-kompetens. 
Med Nazgin i vårt team kommer vi att vidareutveckla och effektivisera våra BIM- och projekteringsrutiner för att i slutändan kunna leverera ännu bättre resultat till våra kunder”
Nu ser vi fram emot ett fortsatt samarbete med CFK för att rekrytera fler nyckelpersoner till vårt team!

Julia Kodeda

Julia Kodeda 
VD D Office Arkitekter

SE ÄVEN KUNDCASE FRÅN