CFK REKRYTERING

KUNDCASE

Topprekrytering inom Projektledning

CA consultadministration är ett högkvalitativt alternativ inom projektledning med stor andel offentliga fastighetsägare i portföljen. Stabila och långsiktiga med en medarbetarägd struktur som skapar engagemang i det egna företaget.
“CA är alltid bra att ha att göra med och vi uppskattar vår långsiktiga relation i branschen. När de nyligen hade behov att utöka projektledningsstyrkan, var det naturligt att hjälpa till”

Fredrik Kjelstrup
CFK

“Genom CFKs täta och professionella dialog med både oss på CA och med Josefin hölls processen snabbt och effektiv – och vi kände ganska tidigt att det var värt att snabbt stänga caset genom att anställa Josefin
För CA innebär detta nytillskott en resursförstärkning, där Josefins bakgrund nära entreprenörsledet gör att hon kommer passa bra både som byggledare och projekteringsledare – och efterhand ta helhetsgrepp i form av projektledare. Josefin har alla möjligheter att få pröva på flera typer av projekt, t.ex. arenor, bostäder, vårdlokaler och skolor”

Daniel Dåverhög
VD CA consultadministration

“CFK var lyhörda för mina önskemål på framtida tjänst/arbetsgivare och kunde snabbt sondera marknaden och komma med förslag. CFK´s kännedom om sina samarbetsföretag gör att eventuella funderingar som dyker upp under processen kan tas direkt med CFK vilket skapar trygghet och gör att en vanligtvis ganska påfrestande och tidskrävande process blir rolig och effektiv.”

Josefin Hjorth
Projekteringsledare NCC

Daniel Dåverhög
VD CA consultadministration

SE ÄVEN KUNDCASE FRÅN