CFK REKRYTERING

KUNDCASE

CFK levererar topprekryteringar; Vice Vd och Byggchef till Järngrinden

Järngrinden är ett fastighetsutvecklingsbolag med fokus på västkusten, från början Wästbyggs utvecklingsavdelning som ägs och drivs av Patrik Ivarsson som är en av “the top real estate developers”.

“Järngrinden är en väldigt proffsig organisation som har möjlighet att attrahera de bästa kandidaterna inom fastighetsutveckling, på sitt personliga och genuina sätt med branschens snyggaste kontor är de en fröjd att samarbeta med” Fredrik Kjelstrup CFK.

CFK har rekryterat Tobias Johannesson som projektledare vilken senare blev projektutveckling/transaktionsansvarig och numera Vvd och Hans Nilsson som byggchef. Två absoluta nyckelpersoner i Järngrindens verksamhet.

Tobias kommer från Ramböll som projektledare och Hans kommer tidigare från Ncc och Wästbygg där han har arbetat med stora och komplexa projekt, denna kommer att ha ansvar för Järngrindens övergripande byggproduktion.

“Jag har arbetat med Hans på Wästbygg tidigare och vet att vi med honom får mycket erfaren person med rätt kompetens och kvaliteter för den här positionen

Patrik Ivarsson
VD, Järngrinden

“Byggchefsjobbet är en utmaning som känns lockande och Järngrinden har många intressanta projekt i sin portfölj. För mig innebär det även att jag byter sida efter många år i utförarrollen. Av egen erfarenhet vet jag hur värdefullt det är med en kunnig beställare och jag hoppas på ett gott samarbete med de olika byggentreprenörer som vi arbetar med

Hans Nilsson
Byggchef, Järngrinden

I skrivande stund kommer Tobias Johannesson att träda in i rollen som Vvd på Järngrinden.

“Tobias har en kombination av kompetenser som spänner sig både över själva byggprocessen och myndighetskontakter men även i det ekonomiska området i allt från investeringskalkyler/analyser, finansiering, företagsekonomi och transaktioner som jag anser är unik och väldigt värdefull för vårt företag! Tobias kommer även, såsom Vvd, att vara adjungerad i styrelsen

Patrik Ivarsson
VD, Järngrinden

Från första kontakten med Fredrik på CFK tog det mindre än en vecka tills jag fick erbjudandet om anställning på Järngrinden. Under den här veckan hade jag hunnit få värdefull information om Järngrinden från Fredrik samt träffa och lära känna Patrik Ivarson vid ett par tillfällen. Fredriks målinriktade och effektiva arbete var definitivt bidragande till att processen löpte på snabbt och enkelt och att jag nu kan summera mina tre första år på Järngrinden, vilket jag är väldigt glad för. Jag har under den här tiden fått möjligheten och förtroendet att ha flera olika arbetsuppgifter och fokusområden inom vår verksamhet vilket har varit lärorikt, utmanande och inte minst väldigt roligt. Även om jag framöver kommer ha en något bredare roll som Vvd så kommer arbetsdagen fortsatt innebära ett aktivt engagemang i alla delar av projektutvecklingen

Tobias Johannesson
Vice VD, Järngrinden

PROFFSIG MED STORT KONTAKTNÄT

Patrik Ivarsson är också väldigt nöjd med CFK och Fredrik Kjelstrups rekryteringsarbete. Patrik har omfattande erfarenhet av att anställa personal och nyckelpersoner under sin karriär i olika verksamheter varav dessa två tillsättningar tillhör de absolut bästa i klassen. Patrik beskriver Fredriks arbete enligt nyckelord nedan.

Fredrik är proffsig, snabb/effektiv och har stort kontaktnät från start. Han gör sitt arbete med enkelhet och har stor kapacitet. Han är lyhörd, har kunskap om vad det är för profil och personlighet vi söker efter och vad som krävs för varje roll. Det är dessutom alltid trevligt att arbeta tillsammans med Fredrik på CFK, jag kan varmt rekommendera Fredrik som rekryteringskonsult.

Patrik Ivarsson
VD, Järngrinden

SE ÄVEN KUNDCASE FRÅN

2018-10-24T11:52:25+00:00