CFK REKRYTERING

KUNDCASE

Byggtekniska resurser när Aspelin Ramm expanderar

Aspelin-Ramm är en av de mest intressanta och professionella fastighetsutvecklingsbolagen i Göteborgsregionen med stora tillgångar som kommer att omsätta flertalet större stadsutvecklingsprojekt de närmsta åren.

CFK har  hjälpt Aspelin Ramm i flera omgångar då man har en god relation med Byggchefen Mathias Vårström. Här har vi tillsatt erfaren projektledare/biträdande projektledare och miljö/hållbarhetsansvarig. Båda dessa tjänster tillsattes av den första kandidaten som kom igenom CFKs urval av kandidater, vilket gjorde processerna otroligt effektiva för alla parter.

Jag trivs otroligt bra med att jobba med Fredrik, han är personlig, engagerad och otroligt effektiv i sina tillsättningar med att hitta rätt medarbetare, har han stor förståelse för vad vi vill ha, både med kandidatprofil och personlighet/vilken person som passar bra in hos oss. Jag kan varmt rekommendera Fredrik Kjelstrup på CFK om ni skall rekrytera nya medarbetare.”

Mathias Vårström
Byggchef, Aspelin Ramm

ENGAGERAD OCH KUNNIG

Elin Linder fick en väldigt bra start på karriären när hon fick möjligheten att börja jobba på Aspelin Ramm som biträdande projektledare/miljö- och hållbarhetsansvarig. Efter 1 år på jobbet trivs hon fortfarande jättebra, levererar resultat och är omtyckt bland sina kollegor. Elin rekommenderar Fredrik på CFK:

Fredrik är mycket engagerad och kunnig i det han gör, hjälpte mig som nyexaminerad att hitta ett första jobb i branschen. Fredrik höll mig uppdaterad under hela processen och jag fick snabba svar på mina funderingar. Kan varmt rekommendera Fredrik Kjelstrup på CFK.”

Elin Linder
Biträdande projektledare/miljö- och hållbarhetsansvarig, Aspelin Ramm

SE ÄVEN KUNDCASE FRÅN