CFK REKRYTERING

EXKLUSIV TILLSÄTTNING

VI SÖKER
STUDIOCHEF

Semrén & Månsson växer och söker nu en studiochef till huvudkontoret i Göteborg. I rollen som studiochef kommer du att leda ett lika härligt som kompetent team av arkitekter och ingenjörer parallellt med dina egna projekt.

Vi söker dig som vill vara med och bygga en kreativ och skön arbetskultur. Du drivs av att ge dina kollegor de bästa förutsättningarna för att skapa den bästa arkitekturen. Du har mångårig erfarenhet inom branschen och är intresserad av hur man skapar långsiktiga och hållbara värden för både beställare, staden och användare.

Kvalifikationer
Minst tio års arbetslivserfarenhet som arkitekt
Erfarenhet av att leda både projekt och grupper
Meriterande med tidigare personalansvar

 

Kort om Semrén & Månsson

Arkitektur, affärsförståelse och digitalisering. Det är våra verktyg när vi utvecklar städer och fastigheter. Vi är övertygade om att god arkitektur får människor, samhällen och företag att må bättre och är en lönsam investering över tid. Vi tror att affärsförståelse är grunden till framgångsrika projekt. Bara genom att förstå projektets ekonomiska förutsättningar kan vi göra de rätta valen för att skapa estiska, ekologiska och socialt hållbara värden. Värden som alla i längden vinner på.

Vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Szczecin i Polen. I Semrén Månsson Group ingår också Zynka BIM, Digital Buildings och Zynka Visual. Vi bygger också i egen regi tillsammans med Månsson Fastigheter.

KONTAKT

Cecilia Forsell

0739 – 46 49 13

DELA

2022-04-12T14:43:55+00:00