CFK REKRYTERING

EXKLUSIV TILLSÄTTNING

VI SÖKER VASS
PROJEKTLEDARE

Projektledare Peab Bostad, Region Norr

Vill du vara med och utveckla framtidens boende tillsammans med oss på Peab Bostad? Peab Bostad, som är en av Sveriges största bostadsutvecklare, är en del av Peabkoncernen och ingår i affärsområde Projektutveckling, som ansvarar för koncernens förvärv, utveckling och avyttring av bostäder och kommersiella fastigheter. Kombinationen gör oss till en attraktiv aktör när nya områden ska exploateras. Peab Bostad är representerade regionvis från södra till norra Sverige med ca 160 medarbetare och en årlig omsättning på 6 miljarder. Vi söker nu en Projektledare för utveckling av våra bostadsprojekt norr i västra götalands län. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, engagerade kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Följ med på vår resa till att bli Sveriges bästa bostadsutvecklare!

Om tjänsten

Som Projektledare inom region bostadsutveckling har du ansvar för projektens utformning från projektering till projektavslut och levererar resultat utifrån satta målsättningar.
Du är länken mellan våra olika affärsområden och representerar bostadsutveckling i plan- och bygglovsprocesser, upprättar kalkyler och följer upp och utvärderar dessa. Du ansvarar också, i samarbete med övriga inom projektet, för ingående handlingar såsom ritningar, beskrivningar, ekonomisk plan, försäljningsplan, marknadsbevakning, affärsutveckling och kundkommunikation samt tekniska och ekonomiska avstämningar och utvärderingar. Som Projektledare ingår du i olika projektgrupper och rapporterar till Regionchefen. Kravprofil Vi vill att du har en ingenjörsexamen och 3-5 års erfarenhet som projektledare inom bostadsutveckling eller tidigare arbetslivserfarenhet från bostadsproduktion som entreprenör. Du har erfarenhet av detaljplanearbete, bostadsrättshantering, projektering och bostadsproduktion.
Du har ett helhetsperspektiv och arbetar strukturerat och självständigt, där affärsmässighet och ekonomi är naturliga komponenter. Att du är resultatfokuserad, kundorienterad och aktivt vill medverka i vårt utvecklings – och förändringsarbete är en förutsättning. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, vår JUPP; Jordnära, Utvecklande, Personlig, Pålitliga. De beskriver hur vi är som personer, vad vi står för, hur vi arbetar, vad vi kan åstadkomma och hur vi vill bli uppfattade.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart närproducerat samhälle med oss?

KONTAKT

Fredrik Kjelstrup

0722 – 47 74 74

[contact-form-7 id="1004" title="Kontaktformulär 1"]

DELA