CFK REKRYTERING

EXKLUSIV TILLSÄTTNING

VI SÖKER
BITRÄDANDE PROJEKTCHEF

Vi söker biträdande projektchef som vill vara med och utveckla Göteborgs mest intressanta stadsutvecklingsprojekt, Region City

Jernhusen äger, utvecklar och förvaltar fastigheter längs den svenska järnvägen. Vi tillhör en framtidsbransch och efterfrågan på våra tjänster är stor. Idag är vi cirka 200 medarbetare och vi vill ha fler med på resan mot en effektivare transportsektor, ett bättre samhälle och ett grönare Sverige. Jernhusen är helägt av svenska staten och äger 154 fastigheter till ett värde av 17,7 miljarder kronor.   

Just nu håller en helt ny stadsdel på att utvecklas och formas. Mitt i Göteborgs inre med Göteborgs Centralstation som sin absoluta mittpunkt. Stadsdelen kallas Region City. Ett stort utvecklingsprojekt som kommer att prägla Göteborg och vara hörnstenen i förändringen mot Västsveriges nya, hållbara framtid. 

Våra projektchefer kommer ha mycket att göra när projektet går in i nytt skede och vi behöver stärka upp vårt team med en biträdande projektchef. Här får du chansen att delta i utvecklingen av Göteborgs kollektivtrafiknod och ett av Sveriges mest intressanta stadsutvecklingsprojekt.  

Du, tillsammans med teamet, blir Region Citys ansikte ut mot kunder, samarbetspartners och intressenter. Du får vara med och utveckla affärer, produkter och arbetssätt. 

 

Dina arbetsuppgifter

Våra projektchefer leder projekten från detaljplan till förvaltning och har ansvaret för projektets intäkter och kostnader. Det är en process som tar många år och du kommer att stödja dem i deras arbete under de olika skedena. 

Att arbeta som biträdande projektchef kommer innebära att du får ansvar för att leda delprojekt eller delprocesser. Inom respektive delprojekt kommer du att ansvara för att projekten drivs utifrån Jernhusens kärnvärden, Region Citys vision, projektets mål och bolagets interna processer. 

Du kommer att vara delaktig i att driva projekt som innebär allt från projektering till uthyrning, överlämning och förvaltning. 

Tjänsten som biträdande projektchef kommer att vara utmanande och omväxlande. Du får en unik möjlighet att bredda dina kunskaper och erfarenheter i ett komplext utvecklingsprojekt. Vi är måna om att ha balans i vardagen och nära till skratt. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Göteborg. Du rapporterar till Regionchef Projektutveckling Sydväst.  

Din profil

Du har en akademisk utbildning, civilingenjör eller motsvarande. Vi ser även att du har dokumenterad erfarenhet av projektledning. Du arbetar strukturerat och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt har mycket goda kunskaper om ett digitaliserat arbetssätt.   

Dina personliga egenskaper 

För att lyckas i rollen som biträdande projektchef hos oss ser vi att du är affärsmässig, värderingsdriven, ansvarsfull, målinriktad, initiativrik och har god förmåga att navigera i komplexa strukturer. 

En förutsättning är att du är prestigelös och gillar att arbeta i team och är en god kommunikatör som är närvarande och tillgänglig för dina kollegor och kunder. Vidare är du förtroendeingivande, trygg i dig själv och har lätt för att samarbeta och leda.  

 

Vill du vara med på vår resa? 

Vi erbjuder en rolig och stimulerande tjänst med många kontaktytor och utmaningar. Du får vara med och påverka både vårt sätt att arbeta och skapa en bättre stads och stationsmiljö. Med det är du med och bidrar till en mer hållbar framtid.

KONTAKT

Cecilia Forsell

0739 – 46 49 13

[contact-form-7 id="1004" title="Kontaktformulär 1"]

DELA