CFK REKRYTERING

EXKLUSIV TILLSÄTTNING

VI SÖKER
KUNDINRIKTAD PROJEKTLEDARE

VILL DU ARBETA MED ETT AV GÖTEBORGSREGIONENS MEST SPÄNNANDE STADSUTVECKLINGSPROJEKT?

Med AstraZeneca som närmsta granne utvecklar vi GoCo Health Innovation City i Mölndal. Det är en ny stadsdel för life science, som kommer attrahera företag, organisationer, forskare och entreprenörer från hela världen, som vill samarbeta för att hitta nya lösningar på morgondagens hälsoutmaningar.

Projektet sträcker sig bortom traditionell stadsutveckling, eftersom det inte bara handlar om att skapa en levande stadsdel. Vi ska dessutom underlätta för alla som verkar här att mötas och utbyta idéer för att accelerera hälsoinnovation. Det kräver fastighetsutveckling i högt tempo i samarbete med många olika parter. Flera processer är igång samtidigt, drivs agilt och kräver att vi som arbetar här både kan och trivs med att ha många bollar i luften samtidigt.

Bakom GoCo Health Innovation City står Next Step Group (stadsutvecklare i Göteborg) och Vectura (Investors fastighetsbolag) tillsammans med våra samarbetspartners, bland andra AstraZeneca, Mölndal Stad, Sahlgrenska Akademin i Göteborg med flera.

TJÄNSTEN

PÅ GOCO ÄR VI drivna och engagerade och har många spännande projekt att se fram emot. Uppbyggnaden av GoCo Health Innovation City är i full gång och nu verkar vi i den södra delen, som innefattar 100 000 kvm och kommer hysa 350 företag och 7000 personer.

Vårt fokus just nu är ett av de största projekten, områdets signaturbyggnad GoCo House. Med sina 21 000 kvm BTA kommer huset erbjuda kontor, restaurang, mötesplatser och mycket mer. Projektet är omfattande och därför behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en projektledare.

Dina arbetsuppgifter kommer fokusera på hyresgästprocessen, där du har ansvar för att leda hyresgästen genom processen det innebär att flytta in i nya lokaler. Du är med från att avtal är framtaget tills dess hyresgästen är inflyttad. Du kan också behöva hantera byggledningsfrågor, som t ex förändringar i projektet, ekonomiska och tidsmässiga bedömningar samt besked och beslut i tekniska frågor.

I processen jobbar vi som byggherre i nära samverkan med vår utvalda byggentreprenör och dess konsulter och leverantörer.

Du kommer ingå i ett litet team på fem personer, som samtidigt har tillgång till den fulla kraften i Next Step Groups och Vecturas organisationer.

VEM ÄR DU

FÖR ATT PASSA in i rollen tror vi att du är en driven och engagerad person som brinner för att jobba nära kunden och bygga långsiktigt goda relationer.  Du är en strukturerad problemlösare, skicklig på att multitaska och är en god organisatör. I rollen som projektledare har du ett övergripande ansvar. Därför är det viktigt att du kan leda och coacha projektteam och kommunicera tydligt i både tal och skrift.

Du har förmodligen en bakgrund som projekt/byggledare, antingen som konsult eller hos fastighetsägare och är välbekant med projekterings- och byggprocessen olika skeden. Förståelse för kostnadsaspekter och påverkande faktorer har du från tidigare erfarenheter. Det är en fördel om du även har erfarenhet från entreprenörssidan.

Välkommen till vårt GoCo-team!

 

 

KONTAKT

CECILIA FORSELL

0739-464913

DELA

2021-03-03T18:49:24+00:00