CFK REKRYTERING

KUNDCASE

JONAS BLEV NYA STJÄRNPROJEKTLEDAREN PÅ PEAB

Peab den största framgångssagan inom entreprenad i Sverige, har vi på CFK en god relation med då vi hunnit rekrytera ett tiotal nyckelresurser till deras Göteborgsregion. Under denna tid har vi lärt känna peab som företag och människorna som jobbar där. De har verkligen lyckats med sina värderingar JUPP, Jordnära,utvecklande, personliga och pålitliga och vi som liten organisation uppskattar deras snabba, flexibla sätt att göra affärer på, Fredrik Kjelstrup CFK.
“Vi vill tacka Fredrik på CFK för ett väl genomfört arbete gällande vår rekrytering av affärsutvecklare. Vi uppskattar att du under hela processen gjort bra och genomarbetad research med väl avvägda urval samt hela tiden hållt oss informerade genom resan.”

Staffan Lundqvist
Regionchef på PEAB Bostad

HUR CFK LÖSTE BIFFEN

Fastighetssidan kontaktade oss när behovet av en ny Affärsutvecklare uppstod. Att rekrytera erfarna och etablerade affärsutvecklare är avancerat, och man ville ha någon med bra trackrecord som känner till Peab sedan innan, därför valde man att återigen ta hjälp av CFK.

Fredrik, “detta är en professionell och duktig organisation som vi på CFK gärna hjälper i rekryteringsfrågor, det är alltid roligt att arbeta med tillsättningar som innebär ett karriärsmål för många inom bygg och fastighet i Göteborg”.