CFK REKRYTERING

KUNDCASE

En av Göteborgs tyngsta och mer erfarna projektledare till NCC Property Development

Ncc Development är en proffsig och kommersiell fastighetsutvecklare med flera av göteborgs bästa kommersiella projekt på meritlistan. När de var ute och letade efter en tyngre projektledare med mycket erfarenhet så var det naturligt för dem att ta hjälp av CFK.

ATTRAHERA DE BÄSTA OCH MEST ERFARNA I BRANSCHEN

Speciellt roligt att arbeta med en aktör som har så mycket stora och fascinerande projekt i pipen. Här har man verkligen möjlighet att attrahera de bästa och mest erfarna projektledarna i branschen

Fredrik Kjelstrup
CFK

Den person som fick detta jobb var den första kandidat som gick igenom CFKs urval och rekryteringsprocessen blev väldigt framgångsrik.

“Fredrik är väldigt proffsig, flexibel i angreppssätt och lyssnar verkligen på kundens behov. Dessutom har han övertygelsens gåva vilket är speciellt viktigt när man har att göra med de mest erfarna individerna. Tillsättningen hos oss var en av de bästa vi har gjort. Jag tycker också att Fredrik har varit ett värdefullt bollplank/rådgivare under hela processen vilket har varit betydelsefullt för mig. Kan verkligen rekommendera CFK som rekryteringspartner.”

Johanna Hult Rentsch
regionchef NCC property development

Jag kan varmt rekommendera Fredrik. Han är kunnig, drivande och har ett stort kontaktnät. Han tar tid på sig och lyssnar in dina önskemål och lotsar sedan fram dig på ett ödmjukt
och vinnande sätt till den bästa jobbmöjligheten.

Erfaren Projektledare

Johanna Hult Rentsch
Regional Manager NCC Property Development

SE ÄVEN KUNDCASE FRÅN

2018-10-24T13:45:04+00:00