CFK REKRYTERING

KUNDCASE

CFK tillsätter erfaren Affärsutvecklare

Peab; den största framgångssagan inom entreprenad i Sverige, har vi på CFK en god relation med då vi hunnit rekrytera ett tiotal nyckelresurser till deras Göteborgsregion.

Under denna tid har vi lärt känna peab som företag och människorna som jobbar där. De har verkligen lyckats med sina värderingar JUPP, Jordnära,utvecklande, personliga och pålitliga och vi som liten organisation uppskattar deras snabba, flexibla sätt att göra affärer på, Fredrik Kjelstrup CFK.

“Fastighetssidan kontaktade oss när behovet  av en ny Affärsutvecklare uppstod. Att rekrytera erfarna och etablerade affärsutvecklare är avancerat, och man ville ha någon med bra track record som känner till Peab sedan innan, därför valde man att återigen ta hjälp av CFK. ”

Attraktiv arbetsgivare

Fredrik, “detta är en professionell och duktig organisation som vi på CFK gärna hjälper i rekryteringsfrågor, det är alltid roligt att arbeta med tillsättningar som innebär ett karriärsmål för många inom bygg och fastighet i Göteborg”.

Staffan Lundqvist, regionchef på Peab bostad, är mycket nöjd med resultatet och rekommenderar andra att ta hjälp av CFK och Fredrik Kjelstrup, han kommenterar,
”Vi vill tacka Fredrik på CFK för ett väl genomfört arbete gällande vår rekrytering av affärsutvecklare. Vi uppskattar att du under hela processen gjort bra och genomarbetad research med väl avvägda urval samt hela tiden hållt oss informerade genom resan. Lycka till i  framtiden”

SE ÄVEN KUNDCASE FRÅN

2019-01-22T15:56:40+00:00