CFK REKRYTERING

KUNDCASE

CFK rekryterar chef för fastighetsutveckling

FO Peterson och Söner; det gamla anrika göteborgska entreprenadföretaget som tog med sig totalentreprenaden till Europa och numera håller på att utveckla en modern fastighetsutvecklingsavdelning.

I detta arbete var det naturligt att CFK skulle rekrytera nyckelpersonen för att bygga upp verksamheten.

Resultatet blev en av Jms topptalanger till rollen som fastighetsutvecklingschef. Fredrik Kjelstrup ansvarig rekryteringskonsult är mycket glad och stolt över denna framgång och tror att Henric kommer att tillföra ett stort värde till företaget.

Eftersom jag trivdes bra och hade det bra på mitt före detta jobb, så var det Fredrik som fick mig till ett byte. Efter ett antal tidigare ”försök” av Fredrik att hitta ny arbetsgivare så kom till slut chansen upp som projektchef på FO Peterson, och då kändes den klockren. Under processens gång lyssnade Fredrik och gav sin syn på saken, vilket var som ett värdefullt bollplank.
Det ska bli oerhört spännande att hoppa på denna roll. Att få se ett annat företag, en ny roll med utökat ansvar men ändå få arbeta med projektutveckling var parametrar som gjorde denna tjänst attraktiv. Jag hoppas på att få utveckla mig själv, men även minst lika mycket att få utveckla gruppen som jag kommer att arbeta med”

Henric Wahlström
tillträdande Projektchef, FO. P,

JÄMLIKHET FRÅN BÖRJAN

Kort efter detta fick även CFK fortsatt förtroende att rekrytera en nyckelperson till för att hjälpa Henric i uppbyggnaden av avdelningen. I denna process riktade vi in på att tillsätta en duktig tjej för att bygga jämlikhet från början då samtliga parter ser att detta är det bästa för avdelningen.

“Att hitta rätt person för den projektledartjänst vi sökte är inte det lättaste, då kompetens och erfarenhet är två viktiga faktorer men även den sociala egenskapen är minst lika viktig. Efter ihärdigt arbete så lyckades Fredrik Kjelstrup på CFK hitta den rätta kandidaten, vilket vi på FO är väldigt nöjda med. Tack Fredrik för ett gott samarbete i tillsättandet av denna tjänst, hoppas på fler lyckade samarbeten framöver!

Henric Wahlström
tillträdande Projektchef, FO. P,

Resultatet av detta blev Henrics gamla kollega Jessica Lambertsson också från Jm.

“Detta tycker jag var optimalt för att få en stabil grund för avdelningens expansion då både Jessica och Henric känner till varandra sedan innan och är trygga i sin relation till den andra”

Fredrik Kjelstrup
CFK

Har funderat fram och tillbaka på om jag borde byta jobb men aldrig tagit klivet, dels för att jag trivs bra på mitt nuvarande jobb men även för att jag varit osäker på vilken utmaning jag ska hoppa på härnäst. När CFK och Fredrik hörde av sig angående tjänsten som projektledare på FO Peterson så kändes det direkt intressant. Det ska bli väldigt kul att få vara en del i utformningen av FO Petersons projektutveckling, jag ser fram emot att prova en ny roll samt få utvecklas i ett för mig nytt företag
Tack Fredrik för ditt engagemang och din stöttning, kanske en av tidernas snabbaste rekryteringsprocess!”

Jessica Lambertsson
Projektledare, FO Peterson

SE ÄVEN KUNDCASE FRÅN

2018-10-24T14:13:02+00:00